Archos Video Player

Archos S.A.

Video Players & Editors

com.archos.mediacenter.video

Kriticky oslavovaný Archos Video Player app nabízí nekompromisní video zkušenosti na tablety, telefony a zarízení AndroidTV. Prehrát vše *** -Prehrávat videa ze svého pocítace / server / NAS (SMB, UPnP, FTP *, SFTP *) -Prehrávání videa z externích USB úložište -Videa ze všech zdroju integrována v kolekci jednotný -Automatické vyhledávání online film a TV zobrazovat popisy s plakátu a pozadí -Integrované titulky ke stažení -Torrent streaming * (dríve stažený .torrent soubory je možné otevrít prímo v aplikaci, Poznámka, že žádný torrent vyhledávac je zahrnuta v aplikaci) Nejlepší hrác *** -Hardware akcelerované dekódování videa pro vetšinu zarízení a video formáty; -Multi-audio stopu a mutli titulky podpora -Podporované formáty: MKV, MP4, AVI, WMV, FLV, atd. -Podporované typy souboru titulku: SRT, SMI, SUB, zadek atd. TV prátelské *** -Vyhrazené "leanback" uživatelské rozhraní pro Android TV -AC3/DTS pruchod je povolen (HDMI nebo S/PDIF) podporovaného hardwaru: Nexus Player, NVidia SHIELD TV, Rockchip a AmLogic na tv boxy -Podpora 3D s režimy prehrávání side-by-side a shora dolu pro 3D televizory -Audio Boost zvýšit úroven zvuku špatne kódované soubory -Nocní režim dynamicky upravit úroven zvuku Procházet podle vašich predstav *** -Okamžitý prístup k nedávno pridané a nedávno hráli videa -Prohlížet filmy podle názvu, žánru, roku, doba trvání, hodnocení -Procházet televizní porady podle rocních období -Složka prohlížení podporované, pokud dáváte prednost old-school stylu ;-) A ješte víc! *** -Sdílet a sledovat co jste sledovali pomocí Trakt scrobbler * (viz http://trakt.tv/) -Více zarízení síte video životopis -Použít popisy a plakátu z NFO soubory, jakmile budou k dispozici -Plánované prohledávání obsahu síte (pouze uživatelské rozhraní Leanback) -Soukromý režim: docasne zakázat záznam historie prehrávání -Rucne upravit titulky synchronizace -Rucne upravit audio/video synchronizace *: pouze na pouze v prémiové/placené verze. Chcete-li získat plnou verzi aplikace (všechny funkce, žádné reklamy) mužete bud koupit placené aplikace nebo použít možnost nákupu inApp v bezplatné verzi (a nadále používat bezplatnou verzi). V prípade, že máte problém nebo žádost o této aplikaci, zkontrolujte prosím naši podporu skupiny Google + na této adrese: https://goo.gl/PXyUfM Pokud zaznamenáte jakékoliv potíže s grafickým hardwarem dekódování, mužete vynutit softwarové dekódování v predvolbách aplikace. Archos Video Player je kompatibilní s Android 4.0 a vyšší

Angry Birds Rio
Angry Birds