Archos Video Player Free

Archos S.A.

Video Players & Editors

com.archos.mediacenter.videofree

Kriticky oslavovaný Archos Video Player app nabízí nekompromisní video zkušenosti na tablety, telefony a zařízení AndroidTV. Přehrát vše -Přehrávat videa ze svého počítače / server / NAS (SMB, UPnP) -Přehrávání videa z externích USB úložiště -Videa ze všech zdrojů integrována v kolekci jednotný -Automatické vyhledávání online film a TV zobrazovat popisy s plakátu a pozadí -Integrované titulky ke stažení Nejlepší hráč -Hardware akcelerované dekódování videa pro většinu zařízení a video formáty -Multi-audio stopu a mutli titulky podpora -Podporované formáty: MKV, MP4, AVI, WMV, FLV, atd. -Podporované typy souborů titulků: SRT, SMI, SUB, zadek atd. TV přátelské -Vyhrazené "leanback" uživatelské rozhraní pro Android TV -AC3/DTS průchod je povolen (HDMI nebo S/PDIF) podporovaného hardwaru: Nexus Player, NVidia SHIELD TV, Rockchip a AmLogic na tv boxy -Podpora 3D s režimy přehrávání side-by-side a shora dolů pro 3D televizory -Audio Boost zvýšit úroveň zvuku špatně kódované soubory -Noční režim dynamicky upravit úroveň zvuku Způsobem, jakým chcete procházet -Okamžitý přístup k nedávno přidané a nedávno hráli videa -Prohlížet filmy podle názvu, žánru, roku, doba trvání, hodnocení -Procházet televizní pořady podle ročních období -Složka prohlížení podporované, pokud dáváte přednost old-school stylu ;-) A ještě více -Více zařízení sítě video pokračovat; -Použít popisy a plakátů z NFO soubory, jakmile budou k dispozici -Plánované prohledávání obsahu sítě (pouze uživatelské rozhraní Leanback) -Soukromý režim: dočasně zakázat záznam historie přehrávání -Ručně upravit titulky synchronizace -Ručně upravit audio/video synchronizace Chcete-li získat plnou verzi aplikace (všechny funkce, žádné reklamy) můžete buď koupit placené aplikace nebo použít možnost nákupu inApp v bezplatné verzi (a nadále používat bezplatnou verzi). V případě, že máte problém nebo žádost o této aplikaci, zkontrolujte prosím naši podporu skupiny Google + na této adrese: https://goo.gl/PXyUfM Pokud zaznamenáte jakékoliv potíže s grafickým hardwarem dekódování, můžete vynutit softwarové dekódování v předvolbách aplikace. Archos Video Player je kompatibilní s Android 4.0 a vyšší

Angry Birds

Alphabetical